Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Stekt abborre och romsås

Min kära far bjöd på lunch, stekt abborre filé är hans specialitet. Själv svängde jag ihop en romsås. I vanliga fall använder jag mig av ofärgad Ishavsrom för att slippa AZO-färgerna men idag fanns det bara Röd Stenbitsrom.

mat_b-vik_016

Romsås:
2-3 dl turkisk yoghurt
2 msk majonäs
1 burk valfri rom
½ dl dill
½ finhackad rödlök
malen vitpeppar

Receptet tillhör Barnfavorit, Fisk och skaldjur
  • Facebook
  • del.icio.us
  • LinkedIn
  • Pusha
  • E-mail this story to a friend!

En kommentar to “Stekt abborre och romsås”

  1. Perfekt, slapp jag ringa mamma och pappa för att fråga om receptet! :)

Skriv en kommentar

Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS