Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Kyckling och currysås

Jag levde länge i tron att jag inte gillade curry, kan nog ha sina kopplingar till den kokta hönan som serverades i skolans matbespisning. Till denna kokta höna serverades nog något som skulle likna currysås. Numera är jag mycket förtjust i just currysås och lätt är det dessutom!

mat_026

1 liten finhackad gullök
smör
1 tsk curry
1 dl vatten
1 ½ msk kycklingfond
1 ½ dl crème fraiche
1 msk mango chutney

Gör såhär:
Fräs löken mjuk i smöret. Tillsätt curryn och låt den kort fräsa med. Häll i vatten och fond och låt det koka några minuter. Tillsätt crème fraiche och chutney och låt det få ett uppkok. Servera med grillad kyckling och ris

Receptet tillhör Barnfavorit, Kyckling, Pasta, ris och gryn, Sås, dipp och röror
Etiketter:
  • Facebook
  • del.icio.us
  • LinkedIn
  • Pusha
  • E-mail this story to a friend!

Skriv en kommentar

Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS