Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Cupcakes

Var tvungen att åter prova att laga cupcakes. Denna gång i lugn och ro när barnen sov. Jag gillar verkligen att få hjälp av mina små men man behöver vara aktiv på ett helt annat sätt. Nu blev det lugnt och stilla och riktigt avkopplande. Sambons bror och pappa kom på lite fika, alla godsaker gick åt!

När jag fyllde år i somras fick jag den underbart söta a pice of cake av Leila. Bakade hennes classic cupcakes som är slående likt detta recept. Som frostning använde jag 100 gr smält vitchoklad som rördes ihop med 100 gr philadelphiaost och några droppar röd karamellfärg. Jag garnerade med dessa söta. Mycket goda som jag garanterat gör om igen!
cb
Nya muffinsformar från Åhléns

bk

Receptet tillhör Bakat, Sött
Etiketter: ,
 • Facebook
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Pusha
 • E-mail this story to a friend!

4 kommentar to “Cupcakes”

 1. vilka mumsiga muffins det blev , den frostingen har jag också gjort flera gånger den är ju såååå god ! Blir nog till att sätta igång och baka jag med i morgon bitti !!! Rack för ditt goa recept på lasangen det blev fantastisk !!!

 2. Anna: Ja, visst är frostingen god, nästa gång får jag nog göra mer :) Ja, lasagnen är verkligen en höjdare och lätt att göra dessutom! /Sofia

 3. vilka fina cupcakes :)
  du får sova så gott och ha en underbar morgondag :)
  kram kram

 4. Molly: Tackar! Jag ska verkligen ha en underbar dag, sambon är ledig och det bär av till vår lilla stuga! Hoppas du också får en bra dag. Kram Sofia

Skriv en kommentar

Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS