Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Cannelloni med getost och spenat

Cannelloni är riktigt gott. Denna gång fyllde jag de med spenat och getost, de blev mycket goda!

Tomatsås:
1 finhackad gullök
1-2 pressad vitlök
1 burk krossade tomater
2 msk chilisås
1 tsk råsocker
1 grönsaksbuljong tärning
1 dl grädde av valfri sort
svartpeppar

250 gr färska lasagneplattor

Fyllning:
250 gr hel spenat
150 gr getost utan kanter
½ dl grädde av valfri sort

Gör så här:
Fräs lök och vitlök i lite olja. Häll i de resterande ingredienserna till tomatsåsen och låt det puttra en stund. Tina spenaten och pressa ut vattnet. Mosa getosten och blanda i grädden, rör ner spenaten. Häll ev. i lite tomatsås i röran. Fyll lasagneplattorna med getoströran och rulla ihop. Lägg i en ugnsform. Häll på tomatsåsen och tillaga i ugn på 225 grader i ca 20 minuter. Servera med grönsallad.
a1

Receptet tillhör Gratäng, Pasta, ris och gryn, Vegetariskt
Etiketter: , ,
  • Facebook
  • del.icio.us
  • LinkedIn
  • Pusha
  • E-mail this story to a friend!

3 kommentar to “Cannelloni med getost och spenat”

  1. Verkar vara en god vegetarisk rätt. Chilisås sätter smak på det mesta i matväg.

  2. Vad gott det ser ut! Jätte bra blogg måste jag säga ;)

    Kika in på I Love Travel för reseinspiration. Ha en bra dag!

  3. I love trvel: Tack! När det börjar att bli dags för en resa ska jag absolut titta in :)

Skriv en kommentar

Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS