Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Kryddiga järpar och korv med bambufiber (!?)

I helgen åkte vi som vanligt till vår lilla stuga. Vi grillad goda kryddiga järpar som de här. Jag hade även ett paket med Red Hot Chorizo . Blev smått överraskad när jag läser i innehållsförteckningen att korven innehåller bambufibrer!? Känns lite småkonstigt med detta i en korv, jag gillade förövrigt inte korven så vi får prova en annan nästa gång!

bad-030

 

bad-040

Receptet tillhör Färs, Grillat, Inte min smak!, Korv
  • Facebook
  • del.icio.us
  • LinkedIn
  • Pusha
  • E-mail this story to a friend!

Baconrullar

Har blivit tipsad för länge sedan om att bacon lindat katrinplommon ska vara ett gott tilltugg. Det var dags att prova. Blev dock besviken, blev alldeles för sött för min smak. Kanske var de för varma, kanske ska det vara dadlar?

mat_004_b

mat_016b

Receptet tillhör Inte min smak!, Snacks
Etiketter: ,
  • Facebook
  • del.icio.us
  • LinkedIn
  • Pusha
  • E-mail this story to a friend!
Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS