Fias kastruller

Fia delar med sig av sina bästa recept

Om

I mitt kök lagas viltbiffar och pannacotta, det vidbränns potatis och torkas spilld mjölk. Jag får ofta och gärna hjälp av mina barn 4,5 år och  2,5 år men också av min kära sambo som delar mitt intresse för mat. Vi lagar ofta klassisk husmanskost men gillar att pröva mer exotiska matträtter när andan faller in.

Kontakt: sofia@fiaskastruller.se

 • Facebook
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Pusha
 • E-mail this story to a friend!

11 kommentar to “Om”

 1. svar: tack :) nja, så tidigt går jag väl inte upp :)

  du får ha en fortsatt bra kväll och hoppas att du får en bra helg :)
  trevlig blogg/hemsida :)
  //Molly

 2. Sidan ser jättebra ut, jag får väl gå ut och röra lite i grytorna man blev hungrig av din sida.
  Uffe

 3. Hejsan Uffe! Ja ut och rör i gryterna och överraska frugan ;) Kram!

 4. Vilken underbar sida du fixat. Denna kommer jag besöka ofta. Kram

 5. Erika: Kul att du tycker det. Vi ses nästa vecka! Kram!

 6. Wow Fia! Jag är både inponerad och inspirerad! Vilken fin sida du har fixat! Hår ska bakas Dinkelfrallor i helgen!! Kram!

 7. Hej Johanna! Tackar! Hoppas frallorna smakar fin fint! Ska kolla upp din “Bakbibel” och kanske klicka hem en! Kram och hälsa de där borta :)

 8. Hej!

  Blev rekomenderad av Johanna och titta in! Jätte fin sida massor av smaska jag tänker prova. Har varit hos Johanna och ätit frallor, smask!

  Kram
  Dagis Pernilla

 9. Hej Pernilla! Kul att du tittade in. Hoppas frallorna smakade gott. Johanna är duktig på att baka framför allt sötsaker till kolleger :) /Sofia

 10. Hej Sofia
  Blev rekommenderad av AnneLi att kolla din sida som jag gillar skarpt, har redan lagat några rätter som varit jättegoda. Nu funderar jag på att göra kycklingen i grönpepparsås, men måste fråga menar du verkligen en halv vitlök eller ska det vara en halv klyfta (men du kanske använder vitlök king solo och då är jag med).
  //Carita

 11. Carita: Vad kul att du gillar min sida. Jag menade en halv vitlöksklyfta men det går säkert med en hel. Ville inte ha så stark vitlökssmak. Hoppas du gillar grönpepparkycklingen.

Skriv en kommentar

Till toppen av sidan | Prenumerera via RSS